МАСЛО ЗА ОБЛЕКЧЕНИЕ НА ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА

Поемете дълбоко въздух и се отпуснете с тази масажна смес.

Масажна синергия за облекчение на дихателните пътища, мощен спътник през така дълго продължаващия сезон на респираторни неразположения. Етеричните масла от евкалипт и каяпут са популярни с прочистващата си, антибактериална сила, а имат и отхрачващо действие. Етеричното масло от Kаяпут екстра на Primavera е с прекрасен ободряващ аромат и намира приложение за облекчение при настинки (много добре поносимо и при деца), какато и при упорита кашлица. Масажното масло е полезно и за кръвообращението има успокояващ ефект и върху мускулите и ставите.

Топлият аромат на Бензое Сиам обгръща с ухание на комфорт и действа изключително благоприятно на нервната система. Маслото има сладък, мек аромат, напомнящ този на ванилия. Бадемовото масло е идеална база за разреждане – подходяща за всеки тип кожа.

Масажната синергична смес ще ви помогне да дишате по-лесно и да се отпуснете. Благоприятна е и за раздразнени, зачервени и течащи носове, предпазваща кожата.

От какво имате нужда

Как да приготвите

В подходящ съд (керамичен или стъклен) сипете базовото масло от бадем. Препоръчваме винаги да позлвате висококачествени бази и етерични масла с органик/био качество. Добавете капките етеричното масло от евкалипт, каяпут екстра и бензое. Разбъркайте добре получената смес. Нанесете върху гърдите и гърба и поемете дълбоко въздух.

Сподели рецептата с приятел

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Източник:  https://www.primaveralife.com/wissen/diy-rezepte-und-rituale/massageoel-fuer-zwei
Снимки: Depositphotos, Makasa.org, Primavera life, всички права запазени
Доверете се на силата на природата, тя може да ни помогне при различни неразположения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *