МАСЛО ЗА ОБЛЕКЧЕНИЕ НА ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА

Поемете дълбоко въздух и се отпуснете с тази масажна смес.

Масажна синергия за облекчение на дихателните пътища, мощен спътник през така дълго продължаващия сезон на респираторни неразположения. Етеричните масла от евкалипт и каяпут са популярни с прочистващата си, антибактериална сила, а имат и отхрачващо действие. Етеричното масло от Kаяпут екстра на Primavera е с прекрасен ободряващ аромат и намира приложение за облекчение при настинки (много добре поносимо и при деца), какато и при упорита кашлица. Масажното масло е полезно и за кръвообращението има успокояващ ефект и върху мускулите и ставите.

Топлият аромат на Бензое Сиам обгръща с ухание на комфорт и действа изключително благоприятно на нервната система. Маслото има сладък, мек аромат, напомнящ този на ванилия. Бадемовото масло е идеална база за разреждане – подходяща за всеки тип кожа.

Масажната синергична смес ще ви помогне да дишате по-лесно и да се отпуснете. Благоприятна е и за раздразнени, зачервени и течащи носове, предпазваща кожата.

От какво имате нужда

Как да приготвите

В подходящ съд (керамичен или стъклен) сипете базовото масло от бадем. Препоръчваме винаги да позлвате висококачествени бази и етерични масла с органик/био качество. Добавете капките етеричното масло от евкалипт, каяпут екстра и бензое. Разбъркайте добре получената смес. Нанесете върху гърдите и гърба и поемете дълбоко въздух.

Сподели рецептата с приятел

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Източник:  https://www.primaveralife.com/wissen/diy-rezepte-und-rituale/massageoel-fuer-zwei
Снимки: Depositphotos, Makasa.org, Primavera life, всички права запазени
Доверете се на силата на природата, тя може да ни помогне при различни неразположения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.