МАСАЖНО МАСЛО „ДЕТОКС ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ“

Започнете деня
с енергия и лекота!

Активиращото масажно масло за тяло ободрява кожата и вдъхва сили за новите предизвикателства. Масажирайте маслото за тяло на влажна кожа след душ, за да стимулирате кръвообращението.

Масажно масло „Детокс“ е идеално за подпомагане функциите на черния дроб, тъй като съдържа етерично масло от розмарин с хемотип вербенон. То ефективно пречиства и детоксикира черния дроб,  разгражда вредните вещества в кръвта и регулира енергийния и хормоналния баланс.

Маслото е известно също и със своите тонизиращи свойства – благоприятства дренажа и кръвообращението, което го прави предпочитано за облекчение на проблеми със задържането на вода, тежест в краката, както и при целулит.

За локална употреба нанесете маслото върху областта на черния дроб и поставете топла, влажна кърпа върху него. Покрийте отново с памучна кърпа, за да запазите топлината на масажираната област. Отпуснете се и се отдайте на почивка.

От какво имате нужда

Как да приготвите

В подходящ съд (керамичен или стъклен) сипете базовото масло от сусам. Добавете директно капките етеричното масло от розмарин вербенон и разбъркайте добре получената смес. 

Сподели рецептата с приятел

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Източник: www.primaveralife.com/wissen/diy-rezepte-und-rituale/gurgelsalz
Снимки: Depositphotos, Makasa.org, Primavera life, всички права запазени

Масажирайте с кръгови движения и се отпуснете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *