АРОМА СПРЕЙ ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ

Ароматна емулсия, която гали кожата и сетивата!

Кожата ни се нуждае от допълнителна грижа, особено през лятото. Плуването в солена вода или басейн, честото взимане на душ и особено по-дългото излгане на слънце, водят до видимата ѝ дехидратация и не добър вид.

Спреят за тяло след слънце е ароматна емулсия, водно-маслена смес, идеално помощно средство при раздразнената от слънцето кожа, която копнее за успокоение и охлаждане. Органичната вода от лавандула Primavera гарантира, че овлажняващото масло от Aлое вера ще бъде усвоено по-добре от кожата. Полезните натурални съставки, подпомагат нейното възстановяване.

Етеричното органично масло от лавандула има успокояващ и релаксиращ ефект върху кожата и сетивата. Често се използва в ароматерапията при всякакви изгаряния и има противовъзпалителни свойства.

В удобна бутилка със спрей, тази ароматна емуллсия за след слънце е лесна за използване и ще се побере във всяка дамска чанта. Насладете се на уникалните продукти Primavera!

От какво имате нужда

Как да приготвите

Смесете флоралната вода от лавандула и маслото с Алое вера в подходяща стъклена спрей бутилка от 100 мл. Добавете етерично масло от фина лавандула и затворете добре капачката. Разклатете добре преди всяка употреба и напръскайте върху засегнатата област на кожата. Нежно масажирайте и се насладете на успокояващото, хладно усещане върху кожата.

Сподели рецептата с приятел

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Източник:  https://www.primaveralife.com/wissen/diy-rezepte-und-rituale/massageoel-fuer-zwei
Снимки: Depositphotos, Makasa.org, Primavera life, всички права запазени
Насладете се на нежния ароматен спрей.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.